Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Autochiptuning
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Chiptuning Audi
250 €
Brand
Tuning Audi
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Chip Tuning - optimizarea soft-ului de management al sistemului de injectie electronica in vederea obtinerii unei cresteri de putere cu pana la 30% mai mare pentru motoarele turbo-diesel sau turbo-benzina si 10% pentru motoarele aspirate diesel sau benzina.

ECO Tuning - optimizarea soft-ului de management al sistemului de injectie diesel pentru camioane, autoutilitare sau utilaje agricole (tractoare, combine agricole, etc.) in vederea reducerii consumului de carburant cu pana la 15%.

Echipamente Chip Tuning - firma noastra este distribuitorul official pentru Europa de Est pentru echipamentele de chip tuning din gama ByteShooter. Avem pe stoc ByteShooter Basic, ByteShooter Crossfire si ByteShooter Truck in toate cele 3 variante (master, semi-master si slave). De asemenea comercializam si echipamente produse de alte firme ca CMD Technologies, Allientec si DimSport. Acordam asistenta in vederea achizitionarii echipamentului potrivit pentru afacerea dumneavoastra.

Diagnoza computerizata - citirea, stergerea si interpretarea codurilor de eroare stocate de calculatorul de injectie (ECU) sau celelalte module prezente (ABS, DSC, Instrumente , Navigatie, Radio, ESP, Transmisie automata, Suspensie activa, Asistenta parcare, Memorie scaune, etc).

Verificare KM reali - putem verifica daca numarul de KM afisati in bordul autoturismului din gama VW/Audi sau BMW sunt reali sau valoarea lor a fost modificata anterior.

Testare autoturism in vederea cumpararii - oferim asistenta la achizitionarea unei masini second-hand, asiguram verificarea stratului de vopsea cu tester profesional pentru a constata daca a fost revopsit autoturismul, daca a avut accidente sau are chit sub vopsea, verificam numarul de KM reali, asiguram o verificare a starii tehnice a autoturismului in service-ul propriu.

Activare TV - activarea functie de TV in timpul mersului pentru masinile din gama VW, Audi, Seat , Skoda, Mercedes - Benz, BMW si Land Rover dotate cu acest modul.

Adaptare cheie sau bord nou - programarea unei chei noi sau adaptarea unui bord nou pentru a fi recunoscut de immobilizer si calculatorul de injectie (ECU).

Scoatere limitator viteza (V-Max) - scoaterea limitarii de viteza maxima setata de producator sau setarea ei la un alt nivel.
Din Gura in Gura